Vendégkönyv

Lapozzon bele vendégkönyvünkbe, és ha kedvet kap, írjon hozzá pár sort Ön is!

Az oldal alján található űrlap kitöltésével oszthatja meg véleményét a többi látogatóval.  Ha a szöveggel elkészült, az Előnézet gombra kattintva megtekintheti hozzászólását még annak elmentése előtt.

Az előnézeti oldalon a Mentés gombra kattintva tudja a hozzászólását elküldeni.

Az oldal alján található  egyszerű matematikai feladat az internetes levelezés biztonságát segíti - kérjük, oldja meg, mielőtt az "Előnézet" gombra kattint!.

Hozzászólása a moderátor jóváhagyása után, néhány napon belül jelenik meg a honlapon.

Köszönjük  véleményét!

Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk ezen a hétvégén.  

Lovas és családtag is élményekkel töltődik ezen a helyen.   

A tulajdonosok és Laci bácsi barátságos, közvetlen stílusa egyedi hangulatot teremt.

Jó szívvel ajánljuk.

Hermann család  

Remélem, hamarosan átadhatjuk a fedeles lovardát!

Sziasztok,

Visszatérő vendégek vagyunk, ezért mi csak épp beugorttunk egy este, hátha van egy kis élet a panzióban, és persze volt.
Disznóvágás volt a "hivatalos program". Nekünk is jutott a finomságokból egy kis kóstoló, és persze a társaságból is.
Ezt nem kapja meg bárhol az ember, csak itt!
A lovak és a házigazdák felejthetetlen élményt adnak felnőttnek, gyereknek is.
Szeretettel ajánlom családoknak, és lovasoknak egyaránt!

Üdv,

Judit

Egy decemberi hétvégét volt szerencsénk a Pejkó Panzióban eltölteni. Nem is gondoltuk volna, hogy egy disznóölés ennyire vidám is lehet, fantasztikusan éreztük magunkat. Természetesen a disznóölés maga nem olyan derűs, én azt ki is hagytam, de minden egyéb nagyon kellemesen alakult. Legutoljára gyermekkoromban jártam ilyen eseményen, most végre nyomon tudtam követni a "malacfeldolgozás" folyamatát.
A hangulat fokozásához nagyban hozzájárultak a házigazdák (Zsuzsi, Laci és Csilla), családias odaadással figyeltek arra, hogy mi kitűnően érezzük magunkat. A töltött káposztát és a lángost mai napig emlegetjük és még most is érezzük a szánkban azokat az ízeket.
Azt sajnáltam csak, hogy nem tudok lovagolni, mert itt kiváló lehetőség lett volna, de azért végül rávettek, hogy legalább üljek fel és Zsófi segítségével tettünk két kört egy nyugodt lovacska hátán.
Mindenkinek ajánlom a helyet, itt valóban ki lehet kapcsolódni, a városi léttől egy kicsit megszabadulni.

Köszönjük szépen a vendéglátást!
Mikó Ildikó

Köszönjük szépen a csodás hétvégét! A barátságos fogadtatástól, a családias hangulatig, és a Tóni által kreált húdefinom gulyásig, a feledhetetlen lovagláson át mindent! Tényleg mindent megtesz itt mindenki a jókedv és hangulat megteremtéséhez! Ígérem jövünk még!

Ha érdekel valakit, van Medúzáról és rólam kép myvip-en.

Grund Fanni  :)

Nagyon jó hetet töltöttünk a panzióban a párommal! Timi nagyon jó háziasszony!Subi és Laci bácsi nagyon jó fejek és nagyon jó lovas oktatók szerintem!!Szép és csendes környezetben lehet pihenni a panzióban megszállóknak!!Ajánlom mindenkinek!Nagyon jó és családias hangulat fogad minden betérő vendéget.

Nemrég egy csodálatos hétvégét töltöttünk a Pejkó Panzióban, ahol felejthetetlen emlékekkel gazdagodtunk. A tujadonosok kedvessége és vendégszeretete, Laci bácsi profizmusa, Zsuzsa reggeli lángosa és nem utolsósorban a méteres pálinkás ébresztő mind olyan élmények, melyek örökre bevésődnek és bár sok helyen jártunk, de ilyen kedvességben kevés helyen volt részünk. Mivel rengeteg csapatépítő tréninget szerveztem már, így arra gondoltam, hogy ez egy remek hely a napi 15 órát dolgozó menedzsereknek és csapatuknak a csapatszellem elmélyítésére. Ennek keretében lehetőség van a lovaglásra, a lócsutakolásra és etetésre, teniszezésre, úszásra, versenyfőzésre és egyéb sporttevékenység mellett a lovarda napi életében történő részvételére. Természetesen mindezt laptop és mobiltelefon nélkül. Laptop és projector kizárólag a vállalat eredményének és annak javítása érdekében hozandó akciók bemutatására használható, amennyiben a hallgatóság még az elfogyasztott artézi víz után befogagadja a számokat. Egy Pejkó hétvége után mindenki újult erővel tér vissza a munka világába megtanulva azt, hogy küzdeni nem csak a munkahelyen a munkatársakkal, hanem munkahelyen kívűl a munkatársakból vált barátokkal is lehet! Kellemes időtöltést mindenkinek!

Az én kedvenc lovam Medúza, szerintem nagyon aranyos és nyugodt ló, rajta lovagoltam először, amikor az íjász versenyen voltam kinn a báttyámmal, és én nagyon megbízom Medúzában még akkor is, amikor leestem róla és eltörtem a kezemet, mert ez nem Medúza hibája volt, hanem az enyém.

Interneten találtunk rátok, és meg kell, hogy mondjam, remekül döntöttünk mikor úgy gondoltuk, hogy a zajos, rohanó mindennapjainkból kicsit kiszakadva a húsvétot nálatok töltjük. Itt mindenki megtalálhatja a neki való kikapcsolódást. Az alföld gyönyörű, rendkívül csendes pontján egy kellemes panzió és lovarda, amely remek lovakkal rendelkezik. A tulajdonosok és az ott dolgozók kedvessége, barátságossága családias hangulatot teremtett, és ez még rá tett egy lapáttal, hogy még jobban érezzük magunkat. Köszönjük ezt a két napot, feledhetetlen élménnyel gazdagodtunk és még biztosan vissza, térünk hozzátok. Erőt és egészséget kívánunk nektek a folytatáshoz! Sziasztok: Dóri & Zoli

Kedves Dóri, Zoli!

Nagyon köszönjük, amit írtatok.

Külön köszönöm, ahogy a gyerekeimmel foglalkoztál és megmutattad nekik, hogy a lovon nem csak ülni lehet, hanem bukfencezni, fejenállni, stb. Nekik nagy élmény volt, hogy csinálták, nekünk, hogy nézhettük. Remélem, hogy Zoli is kedvet kapott a lovagláshoz.

Pejkó Panzió

Kedves Mindenki! A Pejkó Panzió egy olyan ki mesebeli éden, amire mindenki vágyik, aki szereti a vidéki levegőt, lovakat, annak szívből tudom ajánlani! A vendéglátás olyan, mintha csak a családdal és régi barátokkal töltenénk az időt. A környezet, a családias légkör, a kiszolgálás mind-mind ezt tükrözi. Remélem mihamarabb vissza tudunk térni és újra élvezni, átélni ezt a csodát! Köszönet az ott dolgozóknak, tulajdonosoknak a szeretetteljes vendéglátásért, kiszolgálásért és hogy mindent megtettek azért, hogy egy tökéletes Húsvéti hétvégét tölthessünk el! Sörlei Magdolna, Patocskai Tibor

Köszönöm, hogy velünk ünnepeltétek a Húsvétot. Remélem, máskor is meglátogattok minket.

Pejkó Panzió

Gratulálok a panzió tulajdonosoknak és alkalmazottaknak a tavaszköszöntő napokért. Nagyon szép, tanyasi környezetben, nagyon barátságos emberek között töltöttünk el két szép napot. A családias, vidám rendezvények visszarepítettek mindenkit a gyermekkori játékos világba. Erőt, egészséget, kitartást és további szép sikereket kívánok a panzió és lovarda működtetéséhez . Goldringné Magdi

Nagyon szép lett a panzió, nagyon jó a honlap! Csak így tovább. 5-6 éve szép nyári táborokat töltöttünk itt. És a nevemben adjatok Fincinek egy szál répát :)

Mintha otthon lennék! Tele minden helység szeretettel, melegséggel. Végre egy hely, amit a tulajdonosok vendég szemmel alakítottak ki! Minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. A lovak mesések, boldogok. Boldog vagyok én is, amikor csak tehetem spurizok a Pejkóba! Köszönöm. Niki

Kedves Pelkó-Logi panzió! Gratulálok a teljes csapatnak az ötletért,és hogy így belevágtatok együtt :) a kitartásért a felújításhoz, hogy ilyen rendezett szép egységes helyet hoztatok létre.Szép a honlap,az állatok, a szobák és az emberek is (krampuszos kép a kedvencem!) Nagyon nagyon sok sikert és kitartást kívánok nektek és, hogy mindig érezzétek ti is nagyon jól magatokat abban a milliőben amit megteremtettetek! Na má mingyá sírokk!!!! (...és még ha láttam volna élőben!) Puszi Kanga, Tomi, Polett, Pongor, Gerzson Gyí Pejkó 2009-ben is!

Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk ezen a csodás helyen. Minden adott a gondtalan pihenéshez és a kikapcsolódáshoz... Vendéglátóink maximálisan kitettek magukért! Ezúton is KÖSZÖNJÜK NEKIK!!!

Új hozzászólás