Horgászoknak ajánljuk

Vendégeink a Panziónkhoz tartozó tavacskában korlátlanul horgászhatnak. A tó mérete miatt azonban ezt elsősorban az alkalmi horgászoknak és a gyerekeknek ajánljuk.

A gyakorlottabb horgászok Csongrádon és környékén több jó minőségű vizet is találnak, ahol komoly fogásra számíthatnak.

 http://www.csongradisporthorgas.gportal.hu/

Jelentősebb horgászvizek

Tisza

A Tisza város alatti kövezett szakaszán sok a keszeg, a süllő, a csuka és a ponty. A város feletti részen, az Öregszőlők alatt kecsegét is ad a folyó. A Körös torkolatánál süllőre, harcsára, balínra van esély.

Serház-zugi Holt-Tisza

A Serház-zugi Holt-Tisza partját nádas szegélyezi horgászhelyekkel, nyiladékokkal kialakítva. A vízkezelés magánkézben van. A legtöbb a ponty, de gyakran fognak csukát, süllőt, kárászt, keszegfélét, és időnként termetes busát is a horgászok.

Egyesületi vizek

Aranyszigeti Holt-Tisza

A közel 30 hektáros vízterületet fák, bokros csalitosok veszik körül. A víz szélén mindenütt parti nádfal, horgászhelyeknek alkalmas nyiladékokkal. Szeret itt a ponty, a süllő, a csuka, a compó, az ezüstkárász és a sárga kárász.

György-víz

A György-víz szépen rendezett partoldalát teljes hosszában betonozott út kíséri. A vízpart egyenes, átlátható, versenyek rendezésére alkalmas. Intenzíven telepített vízterület. Sokféle hal él itt, a harcsától a pontyig, a csukától a compóig. Az egyesület vízterületein csónakból is lehet  horgászni. Csónakbérlés is lehetséges, előzetes megbeszélés után.

Az éjszakai horgászatra hétvégeken van lehetőség, szombat 00-órától, vasárnap 24-óráig.

Cím: 6640 Csongrád, Justh Gyula u. 7.

Tel.: 20/264-4817